Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här

 

 

och nu

då dagen bryter

 

avlägset denna tid

undan tystnaden och drömmar

och du

 

som är så nära

inuti

utan konturer

 

som ett väsen

 

i morgonljuset




Fri vers av in effigie VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-19 06:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert
2017-11-02

    ej medlem längre
Drömskt och vackert!
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP