Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha, gossen försöker skriva en kärleksdikt ånyo... måste vara insomnian som spökar. Väldigt tacksam för input gällande den här, eftersom det är lite utanför min comfort-zone. Puss!


Nariga läppar

 

 

 

du visslade fram solen

viskade våldsamma kyssar i mitt öra

vi vräkte sönder slöjmoln och hagel

i vår fördömda illusion

 

 

ett raster av rött och purpur

under två stridslystna blodpumpar

skimrade som ett tomt löfte

om ett evigt varmt tvåfrontskrig

 

 

vildsint nariga läppar

stelnade mot varandra som levrat blod

i ett bindgalet skuggporträtt

fyllt av maror och älvor

 

 

 

flyktig som en rökring

lät jag min mun löpa amok,

och frågade om du älskade mig;

du svarade "ibland"

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-19 08:25



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Förbannat bra!
Kör på Judas..
2017-10-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bara så otroligt bra, med originella metaforer. Kärlekens hetta och sårbarhet i symbios med rädsla att våga älska.
2017-10-20

  Gena
Den själaömma kärleken. Den lämnas för evigt bruten. Fint fint. Inget bubbelgum, som du skrev en gång. Super
2017-10-20

    ej medlem längre
Ord som söker bekräftelse med kärlekens darrande hand - här finns sårad längtan, närhet och en rädsla som gränsar till skräck....
2017-10-19

  Öknens Ros VIP
Svart kärlek, bra slut med sista versen.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP