Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flört

Allt som finns
och har funnits

glasspinnen
på marken

myrorna
i stacken

månglarna
i templet

stjärnorna
på himlen

skapades inte
på en vecka
eller på
ljusårs miljarder

utan med
en enda blinkning

från ett öga
vi bara kan ana




Fri vers av Petter Wingren
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren