Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kotterier är äckliga, machokulturen är genomvidrig, människor är löss. Skriven i affekt, poetiskt defekt.


Devalverad till kvinna

 

Jag föddes devalverad till kvinna,

med drogen östrogen hängande

som en knytnävsstor  ångestbubbla

kring den figur ni klär av med blicken;

kring den kropp ni föraktfullt ser ner på,

men som duger att vila händerna på;

som har tre hål av himmelskt vakuum,

som ni patenterat tar för er av,

och sedan komposterar som smutstvätt,

skrytande inför era neandertalvänner.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-21 11:25



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Knivskarpt!
Du har en vass penna.

2017-10-26

  petter rost
Judas vän, få kan som du slå dem som förtjänar det på käften. Och det blev ju uppenbarligen några ten-and-out på en vänsterkrok. Skrivet i affekt må så vara, men defekt - totalt icke!
2017-10-22

  Annie b'larsson VIP
När man läser här nedanför de tre männens kommentarer, är det faktiskt lite svårt att veta om man ska skratta eller gråta. Det får nog bli ett par tårar i alla fall, över att det idag 2017 finns män som besitter så otroligt omoderna och idiotiska åsikter. En eloge till dig Judas som inte låter dig påverkas av slikt, utan istället modigt använder den hjärna du föddes med.
2017-10-21

    ej medlem längre
Bra sagt! Man behöver inte gå långt för att se att alla inte är lika inför lagen nrä det gäller sexualbrott eller på sociala medier där starka kvinnor gör sina röster hörda, blir de utsatta för hatkampanjer och verbala sexuella övergrepp. När man är en del av patriarkatet är det svårt att se det ur ett annat perspektiv, så den här texten är viktig. Visst finns det män som blir utsatta för övergrepp. Det finns inget sammanhang någonsin som någon har rätt att begå övergrepp på en annan människa.
2017-10-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det kanske var lite mer ordning og reda förr i tin när kvinnan tige i församlingen og hennes naturliga plats utgjordes av fyra rum : sängkammarn,köket,barnkammarn og tvättstuga.
Idag löp ho omkring å skvätt lite varstans.
2017-10-21

  Öknens Ros VIP
Det finns ett uttalat kvinnoförakt i Sverige, i synen på kvinnor, hur kvinnor värderas, hur deras åsikter bemöts. Om män trakasseras sexuellt varför träder de inte fram eller polisanmäler det? Kan det vara så att män ser det som ett bevis på sin manlighet och känner sig attraktiva och smickrade?
2017-10-21

  Ric
populism i enlighet med tidens anda. är du måhända rädd för din egen kuk också Judas?
2017-10-21

  Kungskobran VIP
Oj det var väldigt,
vad har jag som en man med testeron att komma med?

2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP