Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan med klänningarna

Vem är hon? Den där kvinnan med det blonda håret. Hon som alltid bär så fina klänningar. Vissa dagar glimmar dem i alla färger, andra dagar glimmar dem inte alls. Det är som att hon klär sig efter sitt humör.
Jag är avundsjuk för hon är snäll. Den snällaste jag vet. Jag känner henne inte så väl men det kanske inte gör något? Jag vill att hon ska bli min mamma ändå. Då kanske hon ger en av sina fina klänningar till mig. Ja snälla! Säg att det blir så.




Fri vers (Fri form) av F.J.Will
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-22 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.J.Will
F.J.Will