Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu skrivs texten "den som vill tävla" men eftersom ingen kan skriva musiktexter, skriver alla.


Stilla regn och mera..

"För vi som nått fram och för de som försvann
så tänka de som är skyldiga som f*n hänger er"

-Nä, så funkar den inte.
-Lite mer åt andra hållet.
-Är den snedvriden, menar du?
-Men tänk lite!

"Mina tårar följer vägen där du går din själ så varm."

-Hm, kanske.

"En själ så frusen tinar dina tårar min hand känner
ingen som vågar rädsla som sipprar dina tårar är
daggen på en blomma i natten frusit sin själ lämnat
det är bara du och jag kvar här hos mig finns alla
blad kvar som skrivits i stunden där lyckan burit
mig för mina frusna tårar ser jag kärleken som
brann för dig och mig jag vill ha stilla se din hand
smeka färger som finns ljuset för penseln håller jag
som en konstnärssjäl till oss så finner du mig och
vi går till landet för längesedan just idag just vi två"

-Oj, det var mycket på en gång!

-Ja, men det är bara som jag snabbt skrivit till texten,
jag menar inte att den är klar här, det är just poängen.

___Lite senare___
-Det rimmar på; nu är ni tagna på sängen.
-Aha, det va ni som kom på utryckningen?
(Gud, va pinsamt!)
-Ska vi skriva låten?..
"Mina tårar följer vägen där du går din själ så varm."
"Stilla regn och mera..

-Men hur gick det för dig?

-Det är bara jag och här hos mig finns alla bladen kvar för..
dina tårar är daggen på en blomma som i natten frusit ihjäl.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-25 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP