Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgerna faller

Färgerna faller till marken,
en efter en, utan att få veta
Djupt i marken ruvar svaret
och under den tysta barken
dansar de vidare som minnen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-26 10:47



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kort text, men väsentlig tyngd.
Fråga, svar och konklusion.
2017-11-12

  Mats Edin VIP
Stark sak, gillar sista strofen bäst!
2017-10-27

  Blått Norrsken VIP
Mycket pampig och vacker text i sin enkelhet.
2017-10-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag tror att färgerna ingår i strukturen, inte bara som minnen utan som kodad information !
2017-10-26

  Carl-Johan Bachofner
Så rent skrivet. Så få rader så mycket innehåll. Bland dina bästa.
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta