Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kärlek

Jag är kärlek
av kärlek
till kärlek
älskad
inifrån
och ut
omsluten
utifrån
och in
fri
med uppdrag
att älska
och dragga
dra nätverk
in mot
existens
utan gräns
där allt liv
är odelbart
förenat
utan individualitet
i en enda
händelse
ett enda hav
en enda
vibration
av kristallklar
kärlek
differentierad
i våt nybadad
mångfald
av unika
personligheter
i fullödig
individuell
existens
jag är
jag är
jag är kärlek




Fri vers av Petter Wingren
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-26 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren