Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Ja, det var en tuff dag, igår.


-Men givande!

"Om man säger sanningen och upprepar den om o om igen,
kallar Vården den för Vaneföreställning..

-Visst,
Man får göra fel en gång men upprepar man samma fel
flera gånger Är det något som inte stämmer, som är Fel..

-Och felet,
kan betyda att prata hos vården
inte är den rätta Vägen att gå...

Att lära sig av de fel man gör kallas för Erfarenhet,
och visar på självrespekt,
kallas även för Insikt.
-Stämmer det?

Frågan; Vem ska man i ett sådant fall prata med?
Svaret; (P)
-Jag såg när du la ner den i installationen..

-Den här texten är en sammanfattning av/med ett
påstående och ska bekräftas av de som är utsatta..

-Är det vi själva som måste ta det ansvaret.
-Men vem är då utsatt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-27 12:10



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Spännande inedning!
2017-10-27

  Catherine Brandt VIP
Tack för din kommentar! Men nej, här är det vaneföreställning. Att tala sanning är en dygd, utan den inget vittnesmål. (P)
2017-10-27

    ej medlem längre
det heter vanföreställning.
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP