Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från psykiatrin 6

Vi frågade varann idag
vad tar du med dig hem
vad är för svårt att släppa

inget, jag lämnar det kvar
det mesta
det går inte att bära med sig
allas bördor
tunga mödor
orons tankar

men ibland
en undran
hur gick det sedan
fick du ro i ditt liv
hittade du tröst
var sover du i natt
du, som kunde vara mitt barn




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-27 22:04



Bookmark and Share


  Natten24
fin
2017-10-29

    ej medlem längre

kärleksfull undran
hoppet är svalan
som döljer sitt huvud
under vingen
liksom vi



2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP