Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken realitet

 

Dinner at dawn

hos vänner i The Downs

Har inte setts på länge

 

Hör på hårresande historier,

gläds av framgångar och

talar om flydda dar

 

Då trillar du in,

tar i hand

och slår dig ner

 

Vi skrattar

hela kvällen

Jag känner fortfarande värmen

 

från handen som söker min

När solen stiger

väcks tanken

 

Vår känsla för

a time and place for everything

hörde också

 

till nattens dröm

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-28 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP