Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskt

 

 

frisk och klar luft känns

fyller lungor med styrka

nya andetag

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-29 13:30



Bookmark and Share


  Per Drysén
Fina, rena höstluften ger kraft.
2017-10-29

    ej medlem längre
Bra det
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP