Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget höstbreak

 

Högar, av unga människors
försök att vandra vidare
på livets väg, väntar

Vägen uppför berget
är lång och krokig,
stup och seg

För den pappersvändande guiden
till deras äventyr, hägrar
morgondagens lägereld och sång

Hon stannar upp och tänker på dansen,
på Craigh na dun
och andra resor,

i gränsländerna
mellan fantasi och verklighet
då och nu,

 

att sådan är också dikten




Fri vers av Po VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-30 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP