Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adminbistration

(Förutsättningar)
Bänkstomme
regelvärk
traskdocka
vävstolt
tyngdkrav
skattekikna
utansvidare
mandelmuskla
grovkornet
tanktråd
tandstrikta
köttslampa

(Resultat)
Traskdockans
bänkstommes
regelvärk

skattekiknar
utansvidare
vävstolta tyngdkrav

(Åtgärd)
mandelmusklar
grovkornets tandstrikta
köttslampa

med tanktråd




Fri vers av Petter Wingren
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-30 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren