Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlägset viskande.

Hör avlägset viskande
i luften,

rösterna efter alla
dem vars
ord aldrig hördes
över sorlet.

Lågmälda minnen
av folket,

vars tankar i livet
aldrig kom
till eftervärldens
kännedom.














Fri vers av Ylvak VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-31 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP