Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L´Impératrice

 

Världen är bara helt

fullständigt obegriplig

och snurrar så fort

 

att jag bestämt mig

för att klamra fast

i den kulörta ljusslingan

 

Därifrån dikterar jag saltkolakok, 

städning till perfektion

 

 

målar läpparna

hängandes i knävecken

med silkespyjamas

 

I väntan på vinröda nattsudd

funderar jag lite

på att dyka ner 

i den gamla plåtlådan

 

för att frottera mig

med alla stjärnor

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-03 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP