Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att närma sig....


Blygheten

Jag älskar dig mer än jag vågar förmedla.
Ety rädslan att mista dig
är allstädes för stort
Försiktigheten är ett hinder.
Och jag förminskas till tomhet och intighet därför.







Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 627 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-04 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~