Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart projektion

Roparen tramsar
ropar ramsor
i vinden

spegelns
baksida
visar den svarta filmen

sargad tunga
söker den
skadade tanden

ingen vågar
se den
ärliga bilden

marken skälver
av smärtan hatet
och branden

lögnen
alltid närmaste
vägen till munnen

vägrar inse
de självklara
sambanden

forma en skål
av den öppnade
handen

tvätta ansiktet
läpparna
tungan

drick av vatten
ur den friska
brunnen

droppa
ner i de
hjärtdjupa valven

andas
realiteten
med lungan

avslöja
misstron
och efterskalven






Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-05 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren