Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är en Övning och ej lämplig för barn och känsliga personer, detta är ett Drama/Dialog.


ge-hör.

-Jag höör inte och han höll, för sina öron, så börjar texten..

-Den kan funka, men jag är inte säker.
-Den ska prövas.

-är p) =nu-tid?
-Frågetecken, det kan bli, -är p)=nuitid också.
-Ska vi ta bort -och lägga till i istället eller flytta på-?

-Var det det här han inte kunde höra i sitt öra, den gången?
-Var jag för svår.

"Skriv, det är ett enda, vapen
och kartan är vår Sol, som ser
som i mörkret där vi-ni, nu bor
tror ni verkligen att de-, blir stor."

-.
Flyttas från de till ge

"Tre sexor blir 20 i uträkningen"

-Den uträkningen är redan känd.

Gehör, musiköra.. där kommer de in,

genom/genväg eller genar iväg, flyr dom?

(En urdålig text för Er men väl beprövad.)

Fortsätter man blir nästa mening,
be-prövad som att ha prövat att Be.

-Det heter inte "den där Idioten" det heter Dåre,
"sätt dom på dårhus" el, ett hus som börjar på b.

-De har kapat, live adressen och nu
hör alla alla och alla tror de är sjuka
men ingen vågar säga något för de
vill inte få den där stämpeln på sig.

-Gick ni vidare eller fick ni inte vara med?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-06 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP