Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För några veckor sedan kom jag att tänka på att jag hade skrivit dikter om våren och vintern; kanske sommaren, och ville skriva något om hösten. Eget foto och egen ljudfil. Ett kåseri.


Om hösten.

Om nu hösten är så grann
som den utger sig för att vara,
och det är den ju,
på eget sätt och efter egen fason;
lite eljest, något skruvad
en touch av kitsch, och sig själv nog.
Varför speglar den sig då, i våren?




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-07 17:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Spännande tanke...det tål att tänkas på...
2017-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Intressant frågeställning på slutet.
Har funderat en stund och har inget bra svar.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP