Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är svårt...


Har jag gjort fel?

Nu är "sexhandel, sekt, hora,
kapning, mordhot och terror"
så uttjatat i den här bokens
texter att man nästan inte längre
bryr sig om, om dessa verkligen
finns i backa de-rödas park..

Alla vet att vi som konstnärer
uppträder i området vi tjänar.

Ingen vet riktigt dennes livs-
uppgift, ni ser som besökare.

Vi ser lite onormala ut, utmärker
oss från mängden, vi finns för er.

Ja, det är vi som är både i det
stora och i det lilla, vi bryr oss.

-Förstår ni nu vad vi håller på med?

-Skapar förutsättningar för live-showen i området.
-Och använd inte de uttjatade orden i detta samtal.
-Vi är starkare och bättre och kan förändras till det.
-Det som vi tror på, ett bättre liv utan att bli jagade.

"Vi vill inte vara medelsvensson"

-Om ni bara bryr er om de som är lyckade
och de som är misslyckade och ingen däri
hur ska ni då försörja er, publiken betalar.

-Hur ska jag få till en film av den här boken!?

-Kanske bättre du ser det hända i verkligheten.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP