Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris från 2014


möte med ett ögonblick

 

 

ljuset överträder synranden

ensam gör dagen sig påmind

runt horisonten är

himlen lingonparfait

som gräns för

det utmanande valvet

av evighet

björkarnas grenverksfrost

ristar sig in i luftrummet

jag ler

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-10 19:52



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En FANTASTISK dikt som jag direkt tar till mig och bokmärker !!!
2017-11-15

  Feminaz
En text som andas rymlighet för den inre människan!
2017-11-13

  Eva Langrath VIP
Vackert tycker särskilt om "runt horisonten är himlen lingonparfait"
2017-11-11

  Syrran77
Så vackert!
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg