Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

Idealvärldar
utan minsta
motstånd

är livslögnens
epicentrum

rymden sänker
sig ner och visar
sin tandlösa käft

den får allt den ber om
men vägrar att tugga

Motstånd
det stora
outtalbara
namnet

först nu möjligt
att nämna

Jag Är

mot det onda
med det goda

står med
stadga
i ben och fötter

på den högst
belägna
bergsklack

den djupast
tänkbara flod




Fri vers av Petter Wingren
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-12 22:53



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Med visst lite vilset motstånd tar jag till mig det viktiga innehållet. Lite förenkling tack! Gillar ansatsen och angelägenheten.
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren