Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostblommorna

Dagen lutar sig varligt
över ängens frostblommor,
låter solens strålar smeka
de tysta iskristallerna
tills de samstämt klingar
över nejden och ända in
i skogens kompakta mörker




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-13 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillas skarpt!
2017-11-21

    ej medlem längre
11/10
2017-11-15

  Classico VIP
Grym!
2017-11-14

  Goraxy 89 Orion VIP
VACKERT !!!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta