Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inandning, du

 

står frostnupen här

på tårna inför det nya

frånvarande

i  närvaron

nästan inom räckhåll

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 405 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-14 17:54



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2017-11-22

  Eva Langrath VIP
Tycker om spänningen som finns i orden, en doft av förändring
2017-11-16

  i af apa
Snyggt!!
2017-11-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Tycker om spänningen mellan orden, den ger en känsla av rymd !
2017-11-15

  Feminaz
Varsam med orden, finkalibrering, finstämd
2017-11-14

    Lars J
Mycket bra vers som byggs ihop fint med sista raden, tycker om!
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg