Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=4OHhcUtuTRA


fil o sof

Beskriver tankar i poesi och dikter
Texter som plankar in på ditt sinne
ett minne, som filosofi alltid är inne
när tiden står still, faller allt i spillror
som synvillor, religiösa viljor
snackisar om livet efter, helvete eller himlen
vi blir vad vi tänker, tänker på paradis
här i livet, som allt i mitt sinne
alltid ro, meditation för varje situation
där tankar gror, föder nytt liv ny motivation
och inte i tron, som all religion
vi bor i rädslor, så vi skapar något ovan oron




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 20:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad som sker det sker, vad vi ger får det att ske... Vad vi ser är inte alltid vad vi vill se kanske därför styr vi oss självmant vilse?
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael