Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så var vi tillbaka till skolan för de-blivande och det är riktigt intressant att följa den utvecklingen i vart fall om man arbetar inom rättsväsendet, för där finns det, Jävigt..spelar ingen roll om ni känns lite hm, ordfrustrerade.


men vad spelar det för roll i lärandet?

-Vad kan ordet stå för?
-Vilket?
-Jävigt, som att,

"Jag har ju gjort allt det bra själv, det
dåliga har faktiskt någon annan gjort"

-Nej, det citatet är så typiskt
för våra blivande värdinnor..

(Så ligger fritidsbyn i läge 1.)


-Tve-jävigt är Jävligt, med ett annat ord.
-Fråga inte mig, jag säger bara, Opartisk.
(De fortsätter sin spelanalys i korridoren.)
-Det kan stå signum..
-Nej, för guds skull!
-Vadå, "Vi är snutar" som de sa..
-Bara i spel, dela ut dumsnuten.
"Jag vill inte gå i skolan, jag vill vara fri"
-Fri att tänka själv.
-Och vilket år gick du i skolan?
"Fröken, när ska vi börja med teorin"
-Vad fan är teorin, för något?
-När man gör det man läst om i verkligheten..

-Bättre det än att få råa ägg på sig.

-Vem är Jävig inom ditt ärende?

-Utred det gärna mer, så får ni se..

-Det är precis vad vi kommer att göra när
värdinnorna börjar visa sig i vårt område.

(Och så ligger fritidsbyn låst i läge 1.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-18 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP