Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

kärlek

vad är det?
varför finns det?

frågor med inga svar
frågor som är viktigast

vi vet inget
vi bara tror

men vi är flera
starka tillsammans

kärlek är ömhet
kärlek är älska
kärlek är du och jag
kärlek är universums finaste gåva
kärlek är önskan

det tror jag




Fri vers (Fri form) av love
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-18 19:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fagersamt!
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

love