Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig kärlek

Du gör mig galen
Ditt leende får mig att smälta
Dina ögon är det vackraste jag sett

Jag kommer älska dig i all evighet
Jag hoppas du älskar mig i all evighet

Jag är så kär i dig
Så jag kan inte sluta tänka på dig
Så ditt leende får mig att bli alldeles varm
Så jag vet inte vad jag skulle göra utan dig

Snälla
Låt mig vara din
I all framtid
Jag älskar dig




Fri vers av love
Läst 126 gånger
Publicerad 2018-01-10 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

love