Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är aldrig ensam

Livet är tufft
Tro mig
Jag vet

Men tillsammans är vi starka
Vi får aldrig sluta kämpa
Vi får aldrig sluta hoppas
För utan hopp
Vad vore livet då?

Du är aldrig ensam
Vad som än händer
Var stark
Var modig
Var dig själv




Fri vers (Fri form) av love
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-27 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

love