Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembermålning

Vindarna varslar; 
vintern väntar ej längre 

- vitfärg i pensel




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-11-19 16:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fast den har inte riktigt bestämt sig än...:-)) Fin haiku...
2017-11-24

  ULJO
Toppen
2017-11-21

  överlevaren VIP
Fint skildrat!
2017-11-20

  Gunnel Eriksson VIP
Fina allitterationer i målningen.
2017-11-20

  Bo Himmelsbåge
Skön Haiku om vinterns antågande...

Här i Skåne provade Kung Bore några
vita penseldrag idag, men han hade för mycket vatten i penseln, akvarellen smälte snabbt bort!
Tack, för denna målande väderleks- rapport!
2017-11-19

  Maiah VIP
Härlig ord om årstidsväxling
2017-11-19

    ej medlem längre
Ja, skynda dig att måla något vitt här också, i Stockholm, ett vinterlandskap i vitt.
Tack för ett fint besök i naturen.
2017-11-19

  Karina"Kia"
Snyggt talande dikt!
2017-11-19

  Shira
Så vackert skrivet
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP