Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

buketter av rosor

hjältar
jagas
ädelmod
realiseras
tillbakablickar
abonneras
tar

blombuketters
löften
över
dofterna
ebbar
rafflet

en
dag
var
alla
rosor
döda




Fri vers (Fri form) av Systertusen
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar rafflet. ett ord jag nästan hade glömt bort.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen