Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivandets möda


Jag söker det enkla

Jag söker det enkla
det som är uppenbart
som en ren källa att ösa ur
med en liten skopa
droppe för droppe

Tänk om jag hade vetat
hur mödosamt det är att finna
de dyrbaraste droppar
av klarhet

Osynligt rinner källan fram
ur mörkret.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-20 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP