Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbiten

Kärlek

är som ett pussel

med en bit för mycket

 

Vi lägger det tillsammans

du och jag

och alltid är det en av oss

som får en bit över

blir osäker

Vart hör den?

Vad innebär den?

 

Och den andre känner övertaget

utnyttjar det

och tar sin sytrka

från den som är svag

 

Ända tills jag lyckas

smussla över biten

till dig

Då blir jag stark

och du svag

 

Men älskling

jag tror det är dags

att vi sågar itu

biten

och behåller varsin del




Fri vers av Andreas Stickler
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-22 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Stickler
Andreas Stickler