Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden ligger tungt i min händer




Det tyngsta man kan bära

är sorgen och saknaden

i längtans och kärlekens

tomma händer




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-11-23 10:36



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så mycket den rymmer din korta text! Mycket gripande och fint!
2017-11-27

  Feminaz
Sorgen och saknaden smärtar i hjärtat! Väl formulerat idenna dikt!
2017-11-26

  Respons VIP
Skarpt formulerat,
2017-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Jag håller med dig...berörande skrivet...
2017-11-24

  Karina"Kia"
Att framföra så tunga vemodiga få rader förmedla en känsla så otroligt bra!
2017-11-24

  Heikki Hellman
Precis, träffande sagt, man står in i en ond cirkel
2017-11-24

  Niliboy
Ja, vi nöja oss med bara själens uppståndelse!
2017-11-24

  aol
Gripande kram för så är det ju,
2017-11-24

  Annaemi VIP
Gripande rader, så målande beskrivet, känns igen av många.
2017-11-24

    Peter Söderqvist
Fina rader som beskriver sorgen.
2017-11-24

  Nils-Robert
Så sant. Det är så tungt
2017-11-23

  Maria Sundelin VIP
Nog är det så
Kramar
2017-11-23

  Olof Lagerhorn VIP
Innerlig och vacker bild för sorgen över en älskad människa.
2017-11-23

  Anya VIP
Fin dubbelhet här. Man bär det tyngsta i tomma händer. Mycket talande bild. din text värker.
2017-11-23

  överlevaren VIP
Tunga rader....
2017-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och sorg i insiktsfull text.
2017-11-23

  Ida-Marianne
Känner igen dina känslor. Du beskriver dem bra!
2017-11-23

  Klara Ord VIP
Djupt känt, suveränt formulerat. Lysande.
2017-11-23

    ej medlem längre
Så utomordentligt vemodsvackert och väl beskrivet.
2017-11-23

  M.Eta
Håller med, vissa dagar skulle det gå att ställa upp i tyngdlyftning. Fyra meningar som beskriver sorg till fullo.
2017-11-23

  Ezmeralda VIP
Absolut, känner precis samma sak.

2017-11-23

    ej medlem längre
sorg och saknad är en törnekrona !
2017-11-23

  Öknens Ros VIP
Väl skrivet om sorg och saknad.
2017-11-23

  Valter Örn VIP
På fyra korta rader fångar du Marita; essensen i vad ens sorg och saknad innebär.
2017-11-23

    ej medlem längre
Du är makalöst skicklig på att formulera känslor.
2017-11-23

  ULJO
Så är det.
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP