Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villebråd

 

 

kvinnor tycks vara ett lovligt villebråd

som män kan jaga hur de vill

jaktsäsongen pågår året runt

många är de byten de fäller ner

när ska jakten förbjudas?

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-23 16:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
G W Persson har rätt då han hävdar att pornografin är en stor skurk i dramat. Detta hävdade f ö även seriemördaren Ted Bundy, som mördade ett flertal kvinnor och själv var storkonsument av pornografi.
Jag äcklas av människor som försvarar snusk.
Det är dubbelmoral att delta i något sådant som #metoo och samtidigt försvara porr.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP