Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla talar om #metoo

 

 

 

ingen talar om

vad som sker

inom familjens väggar

vilka vågar ta det steget?

och visa hela sanningen

om sexuella övergrepp




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-24 17:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag har kanske haft tur för i de kretsar jag har umgåtts har #metoo beskrivningarna varit frånvarande, kanske är jag synnerlign ouppmärksam eller bara haft tur, eller helt enkelt för gammal.
Säg mig vem du umgås med och jag skall säga dig vem du är
2017-11-24

  Solstrale VIP
Jag har skrivit här, vågat ta bladet från munnen och berättat och sagt ifrån med besked ... Incest och andra saker som är olämpligt beteende inom uppväxtåren ... Kanske var det ett av det första jag skrev om i början här... Men såklart trodde många att jag diktade, hm... Alltid en risk med att vara frisk i förhållande till sin upplevelse av ofredanden, våldtäkt och övergrepp, våld och hot inom familjen...
2017-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Ingen vågar heller ta upp hur nyanlända så kallade män som tack för Sveriges gästfrihet våldför sig på landets döttrar.
2017-11-24

  Staffan Nilsson
Angeläget!
Hemmet och arbetsplatsen är de farligaste miljöerna för kvinnor!

2017-11-24

    ej medlem längre
Jag har aldrig upplevt något av detta som alla talar om, inte heller har jag hört någon som varit med om det... jag har inga dåliga erfarenheter av de svenska männen!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP