Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens polyfoni

 

 

 

Tystnaden är en kropp
ett mineral, materia
djuret vilar
i den skumma
fördrivningen av ett
språk

Spränger smuts ur
en tanke
flackar blick
genom år

Smidbar som metall
förevänder tårar
världen, är ett
behov
knappt längre en
dialog

Ropar tillhörighet
innesluten
i ren natur
kroppen tillhör
en underart




Fri vers av Kozo
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-24 23:16



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Spännande text
2017-11-27

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vad är vi - kropp? minne? tillhörighet?

"världen är ett
behov
knappt längre en
dialog"
2017-11-25

  i af apa
Som den rena
tanken. Rörelsen
Når läsaren...
2017-11-25

    ej medlem längre
en världskarta rullar ur Korn +
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo