Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembernatt

Omtumlande är mörkret.

Skylten till Hotellet lyser illande röd.

Månen bidrar med ett bländande sken.

Järnvägsstationens tåg rullar in nattetid.

Skuggestalter som flackar med blicken.

Och skyndar bort.

Det är stilla.

Det är november.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-25 04:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Träffande novemberspröjs. Ett skuggsamt av och an flackande.
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP