Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans sätter ditt ointresse käppar i hjulen

Ska jag komma?
Säg bara till.

Ska jag berätta allt?
Närsom du vill.

Vill du se?
Inte heller det.

Jag går nu.
Jag sa jag går nu.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-25 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden