Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

Den mark du markerat revir på
Var min lekplats tills alldeles nyss
Mitt hem min borg och tillflyktsvrå
Förseglad med bitterljuv kyss

Nu längtar jag över Atlanten
Till månen till annan galax
Där lagas, limmas och tejpas
Hjärtat du klippte med sax




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 15:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så sorgligt men verklighet för många
2019-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en brusten relation!
2019-09-02

    ej medlem längre
Är det bara där de vet hur man limmar ett hjärta?
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden