Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande inte

Visa öppet intresse
Fortfarande inte

Le, skratta, spela oberörd
Fortfarande inte

Var coolt avvisande
Fortfarande inte

Berätta något hemligt
Fortfarande inte

Ligg med honom
Fortfarande inte

Fortsätt ses för att ni måste
Fortfarande inte

Byt stil
Fortfarande inte

Berätta hur du känner
Fortfarande inte

Vänta hundra år
Fortfarande inte

Jag biter inte på dig
Fortfarande inte




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-17 15:43



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Om en relation, dags att säga hej då.
2019-09-20

  Kungskobran VIP
Verkar hopplöst
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden