Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var mig nära





Var mig nära
hjärtat är krossat

håll om mig
med kärleksfulla armar

smek mig på kinderna
torka mina tårar

foga samman bitarna
längtar mitt hela hjärta

viska mitt namn
vagga mig till ro

var mig nära
längtar dina armar

dina mjuka händer
och din lugnande röst




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-11-25 14:12



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
fint :)
2017-12-02

    Peter Söderqvist
Så vackert skrivet om att vaggas till sömn. Kanske för evigt.
2017-11-28

  Gunnel Eriksson VIP
En vacker vaggsång.
2017-11-27

  S~A •••
Beautiful
2017-11-26

  ULJO
Njuter av din fina text. Underbart
2017-11-26

  M.Eta
Precis så vill man att det ska vara ibland när man känner sig liten här på jorden! Fin text.
2017-11-26

  Respons VIP
Kärlekens starka röst!
2017-11-26

  Janina Kaminska
Så vackert och berörande!
2017-11-25

  Mirreh VIP
Alla behöver vaggas någon gång och de här raderna hade vackert följt rytmen. Älskar!
2017-11-25

  Valter Örn VIP
När jag läser din fina dikt hör jag liksom i mitt inre; Björn Skifs med sin underbara röst, sjunga: Håll mitt hjärta, Håll min själ !
2017-11-25

  Blomma-Stjärna VIP
berörande varm och vänlig bön
om att få tröst och närhet
2017-11-25

  Maria Sundelin VIP
Fina önskningar
Kramar
2017-11-25

  Ezmeralda VIP
Så vackert och längtansfullt.
2017-11-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Längtansfylld vacker text, med önskan om tröstande händer.
2017-11-25

    ej medlem längre
Underbart att ha en tröstande famn i sorgens tider!
2017-11-25

    ej medlem längre
Mjukt och kärleksfullt nynnar dina ord.
2017-11-25

  Niliboy
Ja där glöder det å flammar hett med mod, fint om våra känslor när vi är träffade av Amors pilar!
2017-11-25

    ej medlem längre
Starkt berörande om längtan till hjärtevännens helande händer, harmoni och helhet igen.
2017-11-25

  Öknens Ros VIP
längtande och kärleksfullt.
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP