Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt därinne

Långt ned på havets botten
Längst inne i en mörk garderob
Långt därnere, långt därinne
Under damm, bråte, snår. Täckt av snö.
Växer ett litet skott bara för dig




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-26 21:47



Bookmark and Share


    Orkiden
Fint...

2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden