Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog bussen

Jag tog bussen istället
Fast den tar dubbelt så lång tid
Men du tar inte tunnelbana
Jag trodde du skulle hinna

Våra ögon möttes
När bussen passerade
Ditt gäng hade slutat springa
Någon kastade en sten

Stenen perforerade mitt hjärta
Men det var ingen som såg




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-29 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att välja att åka tillsammans, att drunkna i varandras ögon - det är väl då hjärtat vaknar.Det sker ju inuti, så ingen ser. Men det känns. Romantiskt text. Tack för läsningen.
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden