Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralstation

 

 

 

I återkommande

 

dessa hemvändare

perrongens ljus,tågens

och allt det andra, asfaltssteg

blanka som speglingar, oss

Glömmer ett ordval, rösten

kroppar i rörelse fyller upp

ett utrymme, mitt är tomt

som att ansiktet var utan, särdrag

Letar känslan, stegen, mot

det lättare, sorglösa

som att det vore önskvärt, vill skifta

ton,på spår 1 mot Trelleborg

Tyngden över någons rygg, regnet

har upphört, klackar och grus

godståget glider i procession, som

att vi alla bar på ett uttryck, rycks

ur det skrivna, mörkret är mer än en

inbillning, tittar jag åt höger skulle

jag kunna se

havet




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 547 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-29 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med ett enda andetag...
tonen stannar, stillad, Lod +
2017-11-29

  i af apa
Vackert! sluter upp i stadams
kommentar men jag säger; Wow!
( därför apa är mer bana(l) an ...)

blues baby blues
2017-11-29

    stadam
"Tyngden över någons rygg, regnet

har upphört, klackar och grus"

Wowza! Träffsäker blues, intresseras också mycket av:

"godståget glider i procession, som

att vi alla bar på ett uttryck, rycks

ur det skrivna"
2017-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo