Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt inre du inte ser

mitt yttre ler
men sorgen i mitt inre du inte ser

jag kan dölja hur jag känner
tilloch med för mina vänner

men inerts inne jag gråter
jag vill bli glad igen åter

du ser min mun ler,
men sorgen i mitt hjärta du inte ser




Fri vers av sadlinn
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-05-31 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadlinn