Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här är jag

Sitter här på en bänk
Ser människor vandrar förbi
Människor utan hopp om livet
människor med sår i sin själ
jag ser dem, varenda en
Vill hjälpa, vill krama , vill bry mig
vågar inte, rädd att störa
men jag ser er,




Fri vers av sadlinn
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-06-10 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadlinn