Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensamheten


en ensam själ

En ensam själ står och gråter
gråter för sakanden efter vänner
Önskar att det fanns någon som ville vara med henne
Önskar att det fanns någon här,
så hon kunde säga allt det där,som inte går att säga
säga med ord


En ensam själ står och gråter
gråter för ensamheten.
Önskar att slippa vara ensam
önskar någon ville bry sig.
men ingen vill
Ingen vet att hon gråter ,
för hon gråter innuti å i ensamhet

En ensam själ står å gråter
gråter för hon inte orkar leva
Önskar att hon kunde känna lycka över livet
Men hon kan inte känna lycka över livet
för det finns inget att känna lycka för
Önskar att någon kunde ge henne den lycka hon saknar




Fri vers av sadlinn
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-05-31 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sadlinn