Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsobjekt

Jag har byggt mig ett staket, en bunker, ett utkikstorn
Därifrån tittar jag på dig.

Jag spritar händer, tejpar öppningar, har munskydd.
Immunförsvar först ja sen nej.

Broddar men faller likväl
Sydväst, det regnar från sidan
Stormskydd, dubbellås, hängselrem

Ändå är du





Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-30 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden